AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti!

Žestoka svađa nastala je u studiju, u emisiji radija ,,Amnezija", a sve zbog toga što je Marko Đedović odlučio da raskrinka Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša i sve ono o čemu se danima komentariše u Beloj kući.

Tako se Ivana odmah pridružila njihovom razgovoru pokušavajući da se opravda, a onda je novinar otkrio sve činjenice zbog kojih smatra da ona vešto pokušava da prikrije svoja osećanja prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatrala sam da mi je prijatelj, više to ne mislim. Koji prijatelj će da te navlači da kažeš nešto i onda sam donosi zaključke? - pitala je Ivana.
Jesam li ti rekao na uvo da ne popularizuješ neke stvari? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva je nastavila da napada Marka zbog njegovog pokušaja da na kvaran način izvuče sve neophodne informacije od nje, a onda joj je on citirao šta je ona tačno izgovorila insistirajući da se taj isti snimak pusti u emisiji ,,Gledanje klipova".

Ti imaš problem što sam odgovaraš na pitanja! Ti si mi rekao da ti vidiš da postoji nešto i da ne treba tome da dajem na značaju i da treba da budem ista ko što sam bila. Ja sam ti rekla da si u pravu, jer ako sam tužna što ne pričam sa njim, naravno da ostavljam drugi utisak na tv-u! Ti si mi rekao da je haos napolju, a ja sam te pitala zbog čega? Ja sam svesno stavila sebe u neku situaciju, sve što sam radila, radila sam svesno! - rekla je Ivana.
Možemo da vidimo ko laže! Neka se vrati snimak od sinoć. Rekla si: ,,Mi još uvek ništa nismo slagali na tu temu"! Nemoj, molim te - otkrio je Đedović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'