AKTUELNO

Odbranio svog druga.

Na večerašnjem "Pretresu nedelje", voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o odnosu Jelene Pešić i Vladimira Tomovića, koji su se žestoko posvađali kada je Pešićeva istakla da Vladimir nije pravi prijatelj Stefanu Kariću i Marku Janjuševiću Janjušu. Nakon velike polemike, u koju se umešala i Zorica Marković, Stefan je progovorio i stao na Tomovićevu stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam u šoku, nisam je prepoznao u tom izlaganju. Do juče je bila zaljubljena u njega. Čim ju je odbio, promenila je mišljenje. Tako da, to je to što se tiče njihovog odnosa. Nije mi jasno zbog čega su se posvađali. To što ja mislim o mojim drugovima, što neću da iznesem, kažem im kad legnemo ili sa strane. Ne želim da od mene krene nijedna loša priča o mojim prijateljima. Žao mi je što je Zorica tako rekla, što je Jelena potvrdila - rekao je Stefan.
Ja sam rekla da to možda tako izgleda. Kapiram da tako može da izgleda, kao što kapiram - odgovorila je Jelena.
Jelena je predstavljana ovde kao dama, mnogo bi bilo gore shvaćeno kada bi bila sa Filipom, koji je normalan dečko, ali je ovde predstavljen kao pijanac -

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ponavljam i više nikad. Tomović mi je psovao u toj svađi porodicu i roditelje. Onda, na sve to, jesu me okarakterisali ovde kao damu, ja sam devojka iz naroda. On je rekao da me je zabolelo to što me je odbio, opet diže sebe. On mi je rekao u hotelu da je svestan da ne može da se igra sa mnom. Ko je koga tu odbio, ja to ne znam. Ja sam imala simpatije nekoliko dana, toliko od mene. Vladimir ima komplekse, manipuliše ljudima, čim vidi da ne može, vrati se na Minu. Nije iskren u odnosima. Zaklela sam mu se u bolesnog brata da nisam zaljubljena u Filipa, on mi je rekao da mi veruje, a posle tri dana je rekao da mi ne veruje - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tad sam joj verovao, sad ne mogu. Imam pravo da sumnjam da verujem da se nešto izdešavalo u međuvremenu. Kada bi se sad opet zaklela, verovao bih joj - rekao je Vladimir.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'