AKTUELNO

Pašovićeva je znala da je Đogani imao emocije prema njoj.

Ermina Pašović je u Edisu Fetiću našla veliku podršku i oslonac, te je sa njim porazgovarala o odnosu sa Stefanom Karićem, Banetom Čolakom, ali i sa Gagijem Đoganijem.

Pašovićeva je istakla da u Stefanu i Gagiju gleda samo prijatelja, a potom objasnila zbog čega je od Čolaka prikrivala svoj odnos sa Đoganijem.

Ova ljubomorna kao pas, skače tu oko stola. Da ja dobijam pitanje da sam zaljubljena u njega. Ako ona njega voli, što se rastala od njega. Znaš kako mi pričamo, to je podj*bavanje. Mene je stid toga. Neću to. Ja sam ovde zasr*la za 10 života - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušla si zbog momka koji ti se sviđa. On je našao drugu ženu, ti nastavljaš dalje, šta si ti tu pogrešila - rekao je Fetić.
Toliko sam se puta ovde opržila, da ja nikome ne mogu da verujem. Meni Gagi mentalno nikako ne odgovara. Odgovara mi na prijateljski način, ovako ne. Ja njega zagrlim, ja sam njegov prijatelj. Bane je bolesno ljubomoran, on je meni pratio pogled. Zamisli da sam mu rekla da se slučajno desilo (poljubac) i na parkingu i ponovo ovde, znaš kad bi mi poverovao. Ja sam osetila da je on (Gagi) zaljubljen, ali nisam htela da prekinem odnos- poverila se Ermina Edu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Edis Fetić Edo

#Ermina Pašović

#Stefan Karić

'