AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi nakon svađe sa Šopićevom!

Marko Janjušević jadao se prijateljima u dvorištu velelepnog imanja zbog svađe sa Ivanom Šopić, sa kojom se posvađao na krv i nož tokom "Igre istine", iako su do juče bili veoma blisku.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prvog dana joj govorim da mi je najbliža, ona skače na mene za stolom, pravi mi scene, blamira me. Meni će ovde neko da priča da sam nula - žalio se Janjuš na Ivanu Šopić.
Izgledao kao da ste u braku! J*biga brate, ti si to dozvolio. Sam sebi kaži da nećeš više da provodiš vreme sa njom i tačka - savetovao ga je Stefan Karić.
Maja je se poprimala kada si joj napisao "favorito", posmislila je ko zna šta - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvorica zadrugra dijalog su nastavila u pabu, a Janjušević se prisetio žene, koja ga gleda na malim ekranima.

Sam sam kriv što se družim sa ženama, da me j*bo otac! Žao mi je da žena moja gleda da me povezuju sa ženama, da se zaljubljuju u mene. Sam sam kriv - žalio se Janjuš.
Pa da je nešto loše, prva ti žena ne bi dala da uđeš po treći put, nisi ništa loše uradio. Ne bih ušao ovde, da razmišljam šta će ko da mi kaže. Poslušaj nas sa stane, sloni se, smanji druženje, vrati se na staro - rekao je Mlađa.
Ma šta mi je dala, nije mi dala, ušao sam na sopstvenu odgovornost. Kako nisam ništa uradio, uradio sam - govorio je Janjušević.
Nikad ništa ružno ni o jednoj nisam rekao. Zamisli da sam u vezi, ne želim ni da pomišljam na to. Ma da sam u vezi, bolelo bi me uvo - govorio je Janjuš.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta.

Autor: S.Š.

#Lazar Čolić Zola

#Marko Janjušević

#mlađa jovanović

'