AKTUELNO

Pitanje koje je zanimalo sve!

Nakon "Nominacija" u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" usledila je "Igre istine", a Dragana Mitar postavila je pitanje Lazaru Čoliću Zoli: "Da li možeš da nam definišeš svoj odnos sa Miljanom?

Foto: TV Pink Printscreen

Moje večerašnje stanje nema veze sa Miljanom. Ne mogu da kažem da nismo u vezi, u vezi smo, ali mnoge stvari moramo da rešimo. Mislim da ima više grešaka koje Miljana pravi, nadam se da će ih ispraviti, da se neće ponavljati. Dobio sam danas stvar od majke, uvek je slala stvari i za Miljanu, a danas se to nije desilo. Mišljenje moje majke ne utiče na moje, to sam rekao i Miljani danas, da nema potrebe da se brine. Nema potrebe da jedno drugom teramo inat, siguran sam da nikada nije postojala turbulentnija veza ikada u rijalitiju. Ljubav i strast postoji, ja ću dati poslednji atom snage da uspemo. Ako ne budemo mogli, šta da radimo - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku, Zola je zamolio Maju Marinković da kaže šta ima o odnosu sa Markom Janjuševićem.

Ja sam se sa njim družila, do njega mi je stalo kao do druga! Ti si nebitan i jako si sujetan, zato što sam te odbila - govorila je Marinkovićeva Zoli.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miljana i Zola

'