AKTUELNO

Orilo se na imanju zbog zadrugarki!

Tokom večeri, dok su se zadrugarke spremale za fotografisanje, došlo je do obračuna Maje Marinković i Ivane Šopić. Naime, Šopićeva je bila besna nakon tvrdnji koje je Maja iznela tokom gostovanja u radiju ,,Sedi dole".

Marinkovićeva je tvrdila da je Ivana nekoliko puta već odlazila kod Marka Janjuševića Janjuša u krevet, kako je ljubomorna na nju, pa je Šopićeva odlučila da joj uzvrati.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je neko gurbet, to si onda ti, masna si! Večeras je tvoja noć! Spremi se za moja pitanja, nemoj da se praviš da spavaš! Ponovo ćeš morati zube da staviš, toliko sam ljubomorna! Moram nešto da preduzmem, a to što izmišljaš gluposti, za to ćeš tek da vidiš! Ti si jedan krastavac, glavata bundeva, bundeva sa masnim rukama! Ima te neke fore, kao Tomović, verovatno ju je on i savetovao nešto. Plakaćeš i molićeš da te ostavim na miru! Opet ćeš krišom da mi se izvinjavaš - odbrusila je Ivana.
Kažeš im nešto iz najbolje namere, odmah se uvrede! Ja sam poštena devojka! Ja ti se ne izvinjavam, niti sam ikada. Ti si, bre, nebitna! Sve će ti reći njegova žena, da li ćeš smeti da pružiš ruku njegovoj ženi? Ti si jaka samo na rečima, smešna si! Ti si Dželjana - branila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku i obezbeđenje je ušlo u garderober, kako ne bi došlo do većeg okršaja između zadrugarki, budući da je tenzija bila na vrhuncu.

Ti si jedna masnonoga iz Marinkove bare! Devojko, ti ako si bila napolju, znaš ko sam i šta sam, tako da te gluposti možeš da pričaš ovim ljudima ovde. Ja sam za tebe preozbiljna gospođa! Imaš celulit na listovima, ja sam videla da si imala kvarne zube u "Zadruzi", ti si krezava bila! Je l' ti znaš šta znači reč pardon? Trodlakava devojko! Ti nosiš tuđe cipele, ti nemaš ništa ovde svoje! Imaš kraste i celulit na listovima! Opet nećeš spavati večeras! Opet ćeš da se foliraš večeras! - nastavila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'