AKTUELNO

Napeto!

Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Stefana Karića: "Da li možeš da nam kažeš šta je Iva rekla na radiju, pa si tako pobesneo?", a zatim su ovaj ukućanin i Iva Grgurić nastavili svoju raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je sve obrnuto, nego što je meni rekla. Vratila je onu priču koju je pričala na početku. Rekla si da nisi sve tako mislila, da si ušla neozbiljno, da je naša priča bila napumpana... Neću da budem bukvalista... Rekla si Iva sve kontra nego što si meni rekla u krevetu, tako da svi znaju o čemu ja pričam. Neću da se raspravljam - rekao je Karić i seo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj govoriti: "Svi znaju", nego reci šta sam rekla. Rekla sam: "Ušla sam s tobom ozbiljno u vezu, ali da imam emocije". Imam emocije, normalno da ne bih prelazila preko svih stvari da nemam emocije. Meni nije jasno kako ti možeš meni zameriti neke stvari... Periku, što gledam u kameru, što misliš da sam rijaliti igrač... Ne možeš da mi pređeš preko palačinaka i krema, a prešao si preko moje prošlosti. Danas se napiješ i vrištiš po imanju da sam prostitutka. Ja ne znam šta ti hoćeš da ja kažem? Da sam ja za sve kriva? Normalno je da sam kriva što sam pogledala pevača - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'