AKTUELNO

Napeto na početku emisije!

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras na velepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrala vanredna emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja stiglo je za Ivu Grgurić.

Plakala si na prošloj žurki zbog Stefana i opet si krenula za njim. Videla si danas šta se desilo, da li si realna? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To su emocije, kad god ga vidim, ne mogu da ga zaobiđem. Glupa jesam. Krivo mi je što u jednu ruku i zbog mene nije bilo slikanja, što se Stefan iznervirao. To nije on, to je alkohol. Mislim da ja loše utičem na njega. Da mu ne trebam. Da puno toga leži u njemu. Da je to danas izbacio, to se sve skuplja. Guta i trpi sve to negativno. U jednu ruku ga razume, u drugu ne. Mislim da misli da jesam to što je rekao da jesam. Ne znam - pričala je kroz suze Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam više popio, kada sam joj video golo d*pe... Nikada ne bih bio sa prostitutkom, samo sam pomislio na to. Kada je htela tako da se slika sa mnom, poludeo sam. Izletelo mi. Ne mislim to. Izgledala je kao prostitutka. Puko sam - rekao je Stefan.
Meni ta haljina znači, lepa je, samo što iza ima te "brazilke", nije ništa vulgarno - pravdala se Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'