AKTUELNO

Svi su mislili da će napustiti studio!

Zadrugarka Miljana Kulić gostovala je u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bane Čolak i Bora Santana pripremili su za nju niz intrigantnih pitanja koja ona nimalo nije očekivala.

Ona je morala da otkrije da li bi najradije išla putem ljubavi ili bi ostala uz porodicu, pa je tako odgovorila na jedno pitanje.

Jutros si plakala na Zolinom ramenu, rekla si da ne želiš da ga izgubiš. Imaš majku koja ne želi da te vidi sa njim. Da postoje samo dva autobusa posle Šimanovaca, Banja Luka ili Niš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Porodica mi je najvažnija, oni se nikada neće odreći mene. Mama svašta kaže, njoj su emocije pojačane. Oni će mene podržati, ja im nikad neću okrenuti leđa. Ja moju porodicu volim najvše. Pitanje je malo glupo, zato što imam neke opcije. U Banja Luci neću živeti, ja sam planirala da kupim stan i otvorim salon. Ako budemo zajedno, živećemo negde na pola puta, na polovini. Novi Sad ili Beograd, a ja ću redovno posećivati porodicu, kao što će i oni mene. Što se tiče Zole, alkohol je učinio svoje. Obećala sam svima da do Nove godine ne pijem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se dotakli teme o batinama koje je Miljana navodno dobijala od majke, Marije Kulić, o čemu je ona javno i govorila.

Ona me je uvek s pravom tukla, tata me je uvek branio. I trebala je, ja se toga ne stidim. Ako ne može rečima da mi objasni, uvek sam za to da me bije - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'