AKTUELNO

Ovo nije očekivala od nje.

"Da li si ti videla lično ili ti je neko preneo da je Janjuš pokušao da poljubi Ivanu Šopić?" - bilo je pitanje za Dalilu Dragojević za vreme večerašnje emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nisam ja videla. Jutros smo komentarisali. Bora je pitao zbog radija. Mina mi je rekla da je videla da je Janjuš krenuo da poljubi Ivanu. Ja nisam videla. Odmah sam se ogradila od toga, ali sam videla posle, kada mi je Mina rekla: "Obrati pažnju", da su kod stuba imali i te kako prisnu svađu. Video sam da se Janjuš baš, baš pravdao - rekla je Dalila.
Bane je meni danas rekao da sam ja svedok. To je meni Bane rekao danas - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to čuo da je Mina videla. Kad se to sve dešavalo, video sam da se nešto dešava, ali nisam znao šta. Video sam Minu da tu stoji, da je jedini očevidac na neki način. Mina je rekla: "I Dalila to zna i Dalila je to videla", ja sam pitao Dalilu, ona je rekla: "Nemam ja pojma, Mina je to videla". Ne tvrdim ja ništa. Mene to ne zanima - govorio je Bane.
Mislim da Mina nije trebala to da radi. Ja joj zameram što mi nije iskreno rekla - izjavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj najveći problem je što uvek vidim 101 situaciju i ne mogu da ćutim. Eto, jutros sam došla kod Ivane na krevet i rekla sam joj kako je to izgledalo sinoć. Ne znam šta mi je bilo da zovem Dalilu kada je bila tu na vratima. Nisam ispala u ovoj situaciji prijatelj, ali ne mislim da sam ja krivac zbog ovih stvari koje se dešavaju - pričala je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'