AKTUELNO

Kulićeva je sigurna da joj majka želi samo dobro.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Zašto od Marije sakrivate štek sa alkoholom? Zola, ti odlično znaš ko je Miljana i da je ona sa alkoholom na vi. Svejedno se ponašaš neodgovorno i onda se pitaš zašto te Marija ne prihvata? - glasilo je pitanje za Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam joj rekao da ne sme više da pije. Ako bilo šta popije, sa mnom je završila. Što se tiče tog šteka, uzeli smo nekoliko piva. Sinoć smo takođe uštekali nekoliko piva. Ja sam joj rekao da joj to ne treba. Rekao sam da joj više neću oprostiti ništa pa makar i jedno pivo popila - rekao je Zola.
Imam poštovanje prema alkoholu, ali ono mene ne poštuje, jer mi to sutra vrati. Ja kada popijem, ja imam takvo zadovoljstvo - pričala je Miljana.
Ona se vrlo teško okanila kocke. Ja sam videla kada je ona donela u apartman limenke. Ona je došla jedne noći, toliko je dosađivala. Ona ne može da se urazumi. Ja više nemam tolerancije, ona je zamalo dete probudila. Ja uzimam kaiš, ona i dalje traži pivo i šta ja da radim onda. Kada sam je udarila, tek je onda izašla - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije gledala kuda me udara. Mene mama kući često tako bije. Ja se toga ne stidim, mene mama često ovako udarala i napolju. Da me je više udarala, ja ovakva ne bih bila. Navikla sam da me tuče. I kući me bije, tata me brani - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'