AKTUELNO

Nakon zaduženja, žurka je otpočela!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, kao i budžete za večerašnju žurku, te je ovonedeljni vođa Miroslava Mima Živković pročitala saopštenje pred svima.

Kako je poznato, Veliki šef obavestio je zadrugare da će od sutra biti otvorena fabrika, a Mirko Gavrić kao asistent Bore Santane koji je dobio titulu vođe smene, dobio je dodatna pravila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzriom da će Mirko već od sutra biti zadužen za brigu o šefu smene u fabrici, šaljemo mu odelo koje će morati da nosi tokom celog zadatka. Na njemu nije da samo odveze i doveze na posao i sa posla, na njemu je da se potpuno podredi Borinim potrebama, i da brine o njemu, da nikada ne bude gladan, da obezdedi slatkiše, ukoliko mu padne šećer, ukoliko se šef smene umori, na Mirku je da obezbedi da mu popravi raspoloženje, da mu vrati pozitivnu energiju, da ga nadahne da na dalje bude sposoban da kvalitetno obavlja posao šefa u fabrici. Dakle, Mirko će tokom ovog zadatka biti Borin lični asisten i desna ruka. Takođe mora obezbediti da ima čistu odeću i da ima miran i kvalitetan san. Kako bi svoj posao mogao da uradi dobro i kvalitetno, i kako bi non-stop izlazio u susret Borinim željama i potrebama, Mirko mora spavati blizu Bore. Mirko je taj koji tokom pauze u fabrici mora biti angažovan oko Bore, niko osim Mirka ne može spremati hranu za Boru i brinuti o tome da njegovi obroci budu kvalitetni i i da se sviđaju Bori. Mirko će tokom radnog vremena fabrike sve vreme morati da bude ispred ili u blizini ili pored šefa smena, u ovom pismu šaljemo odelo za Mirka i palicu za šefa smene. A sad je vreme za žurku, i večeras će u vašem gradu biti organizovan prodov, šaljemo vam novac, a vođa će odlučiti ko od zadrugara treba da dobije 100, ko 200, ko 300 dinara. I gledaoci i Veliki šef moraju videti ko dobije koliko novca. Na žurki će biti i hrane i pića, ali ćete morati sve sami da platite. Podsećamo vas da hranu sa žurke ne smete iznositi, kao i da su hrana i piće namenjeni samo onima koji su odlučili da se provedu na žurki. Napominjemo da radnici i šef smene u fabrici moraju biti tačno u osam sati ujutru. Pozdrav Veliki šef - pročitala je Mima, a potom podelila budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'