AKTUELNO

Nije joj bilo lako kada ga je gledala!

U ranim jutarnjim satima Miroslava Mima Živković prišla je Filipu Reljiću kako bi popričala sa njim o njihovom odnosu. Naime, kako je poznato, na jednoj od prethodnih žurki došlo je do strasnih poljubaca Mime i FIlipa, međutim, on je tokom sastanka otvoreno pokazao emocije prema Mioni Jovanović, što je Živkovićevu razljutilo.

Mima je Filipu sada dala podršku u odnosu sa Mionom, a potom su raspravili sve šta su imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni drag, ali ja se nisam zljubila u tebe, ti se nisi zaljubio u mene. Ti si meni bio poseban, samo sam htela da ti kažem da nikome ne želim da budem pretnja. Najviše sam se povukla kada ti je poslala poruku da te voli, ni prijateljici ne želim da smetam, nisam sva svoja. Nisam ni spremna da budem ni prijatelj, ni devojka nekome, jednostavno. Stvarno ne treba da ti bude neprijatno zbog mene - pričala je Mima.
Da sam hteo da te iskoristim, da sam hteo da ti načinim zlo... Meni su razni prilazili ovde i govorili su mi da bi mi to bila top priča, da sam hteo to da uradim, to bih uradio pre mesec dana. Ja sve što radim, radim iz srca, ono što sam danas uradio, to sam osećao. Ne mogu da kalkulišem, niti svoje simpatije, da li je to korektno i da li je pravo, vreme će pokazati, ja sam samo izbacio sve šta mije bilo na duši - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'