AKTUELNO

Zadrugarka je istakla da i dalje ima osećanja prema Čolaku.

Stanari Bele kuće su lopticama različitih boja pripisali zadrugarima epitet najpoželjnijeg, najomraženijeg i najsujetnijeg.

Crvena je označavala najpoželjnijeg, bela najsujetnijeg, a plava loptica najomraženijeg, a odluka Jelene Pešić je bila ovakva.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoželjnija žena sa puno seksepila, da nije udata oko nje bi se vrteli svi muškarci. Nas dve smo imale sukob, ali smo sada u korektnim odnosima. Dalila je za mene najpoželjnija osoba. Što se tiče najomraženije osobe, to je osoba koja je neartikulisana, a to je Marijana. Muškarac koji je prema meni danas pokazao sujetu je Vladimir Tomović - rekla je Jelena Pešić.
Dejan mi je odvratan, smisliti ga ne mogu. Ljubomoran je i sujetan na sve zadrugare. Njemu idu dve kuglice i najomraženijeg i najsujetnijeg. Najpoželjnija osoba je osoba koju sam najviše volela, a to je Bane - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja lopticu za najomraženiju osobu dala Mimi. Najsujetnija osoba prema mom mišljenju je Mijana Kulić, a najpoželjnija osoba u Beloj kući je Vladimir - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Jelena Pešić

'