AKTUELNO

Nekada su bile bliske.

Odnos Stefana Karića i Ive Grgurić bila je jedna od tema tokom večerašnjih "Pitanja novinara", a Nataša Radan je tom prilikom dobila pitanje i da li oseća ljubomoru od strane Ive Grgurić. Ova ukućanka je potvrdno odgovorila, a takođe je i istakla kako smatra da Iva nije iskrena. Izlaganje je imala i Ivana Šopić, kao jedna od osoba koja se u, periodu njihove ljubavi, družila sa Ivom i Stefanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam ljubomoru, ali ne sada, nego od samog početka. Mislim i da je ona folirala i kada je bilo ono kao pomirenje. Ništa nije bilo iskreno sa njene strane. Ja sam joj prva rekla da mislim da folira sve ovo i da nije takva napolju - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve to i rekla, da svi foliraju. Velika većina folira. Tada sam folirala i ja. Pazila sam na svaki svoj postupak. Pogrešila sam, nisam bila ja. Trebala sam da budem ja. Ako se nekom sviđam, ja kao ja, sviđam se - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Javno ti tvrdim da ni sa jednom devojkom neću biti. Ne zna se da li će nekada ući neka devojka koja će se meni svideti, ali od ovih devojaka neću biti ni sa jednom. Nisam osetio hemiju, nisam došao da igram ovde igru sa devojkama - pričao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam nikakvu informaciju o njima, i da znam, ne bih rekla. Mislim da ona gaji emocije prema njemu, ali isto tako mislim da ozbiljno igra rijaliti. Što se tiče nekih informacija koje bi naškodile njihovom odnosu, ne znam. Ja njega mogu da posavetujem ovako, ali nisam želela da utičem na njega negativno ili pozitivno, što se tiče njihove veze. Nadam se da sam ti odgovorila na ovo pitanje - bio je komentar Ivane Šopić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'