AKTUELNO

Kaje se zbog svega!

Zadrugari i ove subote odgovaraju na pitanja pripadnika sedme sile, a novinari su zatim prozvali Draganu Mitar i Vladimira Tomovića koji je udelio komplimente ovoj ukućanki.

Novinar u studiju rekao je ovim zadrugarima da su ga iznervirali sinoć tokom "Igre istine" kada su poricali da se nije dogodila vrela akcija u sobi za izolaciju. Tokom svog izlaganja Dragana Mitar rekla je da se kaje, odnosno da misli da je pogrešila, zbog svega što se desilo u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo potvrdio da je sve što je ona rekla na Igri istine, istina. Ja se ovde nisam kleo, a i narod je ovde sinoć bio gladan. Najeli smo se pice... Dragana je rekla sve što je rekla, ja sam rekao svega što se sećam u trenucima tog transa - rekao je Tomović.
Imali smo... Imali smo - započela je Dragana, a onda su je prekinuli Mića i Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu imali ništa! Pa nije lud da laže čovek na televiziji... Bio s*ks, j*bali smo se i tačka, kraj - dodao je Mića.
Dragana, jesi ti slagala sinoć za onih deset sekunid? Vladimire, nemoj da se praviš budala - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Skinuo je gaće. Skinuo je i meni. Hteo je da imamo odnose. Ja sam rekla: "Ne". Ja sam se sklonila pored. Ne znam da li ste videli šta je Vladimir zatim radio. Nismo imali odnos, jer sam se ja pomerila pored. Mislim da sam pogrešila i da mi to nije trebalo. Bila je greška, zaneli smo se. Da je bilo s*ksa, ja bih rekla! Nemam problem sa tim. Uvek šaljem lošu sliku - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvu sliku šalješ, a još uvek si u braku? O tome da razmišljaš. Kako je mogao da ti skine gaće, ako ti nećeš da se skidaš gola? Ja ne znam šta ovi pričaju ljudi ovde... Da mi neko skine gaće, Bože! Ako nije htela, znači nije mogao da joj skine. Kraj! - umešala se Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz svega ovoga je mogla lako da izađe i da kaže da je zaljubljena u mene. Jednostavno je to bilo, sada to nije jednostavno. Mogla je da kaže: "Mi želimo da probamo vezu" i šta god da je ona uradila u izolaciji ne bi je osuđivali, jer je radila sa čovekom sa kojim je u vezi. Ona ovde štiti mnoge ljude, štiti Eda... Ona štiti njega zbog nekih situacija koje su im se dešavale. Ja sam ubeđen da ovo nije bila njena igra - bio je Tomovićev komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'