AKTUELNO

Stefan tvrdi da je sve video svojim očima!

Stefan Karić i Iva Grgurić izašli su ispred Bele kuće kako bi na pragu pričali o svom odnosu, ali i o njenoj situaciji sa Filipom Đukićem. Pre ovoga, Dejan i Dalila Dragojević rekli su da je Filip mazio Ivu po struku, pa je izbio haos za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da razgovaram sa tobom na ovakav način. Želela sam u četiri oka da razgovaram sa tobom - započela je Iva.
Pa šta me onda pitaš pred svima? Ja opet ispadam najgori - prekinuo ju je Karić.
Zato što me je zanimalo. To su banalni razlozi - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su sve te sitnice, znak za nešto drugo. Ja da ustanem iz kreveta, a tebe da ostavim da spavaš, nikada to ne bih uradio. Neke situacije su mi bile užasno gadne. Ne ti kao ti, nego situacije. Zgadilo mi se sve to. Ja sam još možda gori nego što sam napolju. Ušao sam u ovo sa tobom ozbiljno. Ja da sam hteo da izj*bem Natašu i Maju, izj*bao bih. Ja ispadam najgori, jer sam muškarac - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jako teška osoba. Ja sam bila onakva kakav si ti hteo da budem. Meni je najbitnije da ti znaš da od toga nema ništa sa Filipom. Šta će Dalila da kaže i kakvo mišljenje Dejan ima, to me ne zanima. Ja ću se sa njima izboriti - izjavila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim i svojim očima neke stvari. Ne može niko da mi kaže da nije bilo i da se nije desilo, kada sam ja to video svojim očima. Ja znam sve... Nisam glup! Ako te povezuju sa nekim, onda ne treba da im daješ povoda da te napadaju za stolom. Zbog mene, nemoj da se opterećuješ - pričao je Stefan.
Ja ne znam šta ti misliš i šta je tebi u glavi. Da li mi možemo da razgovaramo ili ćemo i dalje imati ovakav odnos - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo, sada sam ti rekao da uvek možeš da računaš na mene. Ja neću biti, za sada, ni sa jednom od ovih devojaka i mislim da je to fer i korektno sa moje strane - zaključio je Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'