AKTUELNO

Mnogi su zaboli nož u leđa svojim prijateljima!

Voditelj Ognjen Nestorović, nakon što je najavio da će neko od zadrugara večeras napustiti velelepno imanje, ponovo se vratio u Belu kuću, kako bi im saopštio nove instrukcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam vaša imena ovde, kada prozovem nekog, budite brzi, dam vam papir sa imenom, i naknadno napišete ime zadrugara koga biste izbacili napolje. Osoba koja bude imala najviše glasova od vas, ide kući - rekao je Ognjen, a potom prvi papir dao Saniju.

Zadrugari su potom ustajali jedno po jedno, na svom papiru imenovali su cimera kom žele da vide leđa. Stefan Karić odlučio je da svoj glas da Mimi Živković, kao što je uradio i Gagi Đogani. Sa druge strane Lazar Čolić Zola glasao je za Mirka Gavrića, te je izjavio da je za njega glasanje bilo lako.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović glasao je za Stefana Miloševića Pandu, dok je Marija Kulić velikim slovima stavila ime Lazara Čolića Zole. Marijana Zonjić odlučila je da se revanšira zadrugarki, pa je stavila ime Jelene Pešić.

Kao i Zonjićeva, Iva Grgurić osvetila se Nataši Radan zbog flertovanja sa Stefanom Karićem, te je njoj dala glas. Ermina Pašović glasala je za svoju ljutu rivalku Ivanu Krunić, dok je ona dala svoj glas Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš glasao je za Mariju Kulić, sa kojom je u prethodnih nekoliko nedelja imao žestoke sukobe. Rade Lazić ipak je izdao svog prijatelja Vladimira Tomovića i glasao za njega.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'