AKTUELNO

Tvrdi da je zaljubljen u Draganu.

"Zašto puniš glavu Dragani o Edu, kada nemaš pojma ništa o njihovom odnosu? Lažeš i mažeš kao sve kokoške iz kokošinjca" - glasilo je pitanje koje je tokom emisije "Pitanja gledalaca" ovog popodneva od publike dobio Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Vladimir Tomović je istakao kako nikada ružno ništa nije pričao za Edisa Fetića, kao i da mu smeta kada vidi Eda i Draganu Mitar da se grle.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ja nisam rekao ružnu reč za tog čoveka. Rekao sam: "Ako je izbor za tebe čovek koji ima brak i decu, naspram mene...", mislim da sam ja u svakom slučaju ispred muškarca koji ima ženu i troje dece. Ne može niko da mi kaže da će žena koja je, pod uslovom, slobodna, izabrala muškarca koji ima decu i brak. Tvrdim da sam zaljubljen - govorio je Vladimir, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno sam zaljubljen u Draganu. Ona zna koliko meni smeta kada gledam kako je grli, kada je uhvati za struk. Ja to i sada javno kažem. Ja igru u ovom trouglu ne igram, a verujte mi na reč, da ja želim da igram ovu igru, da bi se okrenula Zadruga naopačke - pričao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'