AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a bilo je namenjeno Nikoli Orozoviću.

Da li si očekivao da će Maja ići sa tobom u hotel i da li ti je krivošto si je sada izabrao, jer nisi izabrao nekog drugog, na primer tvoju ljubav Ninu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo drugo je gluposti, ali jesam očekivao da će ići u hotel, hteo sam da je bolje upoznam. Mislim da je zbog nekih drugih stvari, jer mislim da je zaljubljena u nekog drugog ovde. Suština je da sam hteo bolje da je upoznam, ona je mene posle toga molila da bude omiljena, kada sam je izabrao, ona me je ispalila. Mislim da je zaljubljena u Janjuša, video sam na žurki poglede i dodire koje mu je udeljivala, jednostavno se videlo da ima simpatije prema njemu - odgovorio je Orozović.
Ovo je glupost što priča, ja sam rekla da ja neću ići u hotel. Uopšte mu nisam dala lažnu nadu, jasno i glasno sam rekla da neću, između ostalog ne može da kaže da mu nisam ponudila opciju da spava na kauču, a ja na krevetu. Mene ne zanimaju pženjeni muškarci - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je meni rekla da je Maja rekla njoj da je zaljubljena u Janjuša. - tvrdila je Tara Simov.

Zadrugari su se dotakli ove teme, budući da je Maja tokom sinoćne žurke imala blizak odnos sa Janjušem, što možete pogledati u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'