AKTUELNO

Zadrugarka mu poručila da je ljubomoran!

Filip Reljić dobio je pitanje od strane gledalaca, a voditelj Milan Milošević pročitao mu je. Naime, Reljić je trebao da objasni reči koje upućuje Ivani Krunić, koje su bile protiv njene veze sa Banetom Čolakom.

Da li si ti zaljubljen u Ivanu, pa je stalno ubeđuješ protiv Čolaka? Govoriš da će biti najgora... - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav bi ja bio prijatelj kada ne bi dao svoju savet i mišljenje. Ja sam video koliko smešno zvučim kada se borim za svoj stav. Oni treba da se bore za svoju ljubav, ja to održavam. Ne bih voleo da se ispostavi da je to zarad neke priče, jer će Ivana pasti u mojim očima - odgovorio je Reljić.
Ja ne verujem da je Ivana zaljubljena u Čolaka, a njemu se ona sviđala od početka. Filip ima generalno loše mišljenje o Banetu. Mislim da je ljubomoran - dodala je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su ustajali i iznosili svoja mišljenja o odnosu Ivane i Čolaka, te je Marko Janjušević Janjuš rekao da Krunićeva igra igru.

Čovek joj nije rekao ni reč od kad je Ermina ušla, kad su raskinuli, odmah su. Mislim da si počela da igraš igru, mislim da nijedan momak ne bi bio sa tobom u vezi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

I prvi period, ljudi nisu imali uvid kako izgleda naš odnos. A onda su pogledali jedan klip i svi su poverovali u te stvari. Poenta je da dokažemo jedno drugom kakve su to emocije. Smejte se do sutra! - poručila je Ivana.
Što se tiče pitanja, ako na moju devojku može neko da utiče, onda ne treba da je poštujem, smatram da ona ima svoje mišljenje i svoj stav. Što se tiče ostalih stvari, imala je pravo sve da radi, mogla je da ide u garderober, ja njoj neću da prebacujem. Ti si se devojko (Ermina) ljubila sa Gagijem na parkingu. Sve što sam radio sa Ivanom, radio sam transparentno - tvrdio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je ovde neko ko je rekao da je jako osvetoljubiva, videćete da će dogurati do jako visokog plasmana - tvrdio je Mirko Gavrić.
Banetu su i jedna, i druga igračke, uopšte ne mislim da ima emocije prema Ivani, više puta je rekao posle toga: ,,Evo ona je rekla da neće da bude sa mnom, ja sad malo odem do nje, pa do Ermine", rekao si da ti je smešno preko čega sve ona prelazi. Isto je rekla da je shvatila da je Tomović neće, poigrao se sa njom kad god hoće, i pošto je primetila da neće da je ozvaniči, gde će, šta će, počela je da igra igru sa Čolakom i zato sam rekla da njoj ne fale daske, nego da su oni apsolutno isti! - ispričala je Marija Kulić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'