AKTUELNO

Lepi Mića nije mogao da ostane imun na ovo.

Gledaoci kraj malih ekrana su pomno pratili odnos Dragane Mitar sa Edisom Fetićem, ali i Vladimirom Tomovićem, pa su u skladu sa tim doneli zaključak da ona igra igru sa obojicom.

Tako su videli kako je Dragana bila prisna sa njima, pa je u skladu sa tim dobila i pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Edo te je mazio po boku i gu*i u pabu, vidi se da ti je prijalo. Čiji ti je više prijato, njegov ili Vladin? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sa Markom nesvesno pipnem i pomazimo se, to verovatno izgleda katastrofa. Ja sam mica maca, meni je bezveze da pričam o tome. Možda ja nesvesno to. Ja sam slobodna žena i mogu da se češkam sa kim hoću - rekla je Dragana.

Međutim, Ivana Krunić i Bane Čolak ostavili su loš utisak kada su započeli ljubavnu romansu, ali oni nisu dali na sebe, pa su priznali nešto što do sada niko nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko moraš biti ljigavija od Čolaka da se primaš na priče i laži? Tebi fali konstrukcija u glavi ili ste isti i srećno vam bilo - glasilo je pitanje.
Mi smo isti, meni sve to prija, a i ako laže, neka nastavi. Prvi put sam u Zadruzi srećna, ako nekome smeta, ne mogu mu pomoći - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam navikao da dobijam lepa pitanja, svaki put isto. Ja sam se u nju zaljubio i tako će biti do kraja. Nastaviću da je lažem, eto - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Lako je smejati se tuđoj gluposti. Gledaoci znaju šta je Ivana pričala za Baneta, kako joj je on okrenuo leđa, druga priča. Ovo je istina, ovo je njeno ponašanje i njen karakter. Ovo je Ivana radila Banetu i ona njemu - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'