AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Situacija u Beloj kući počela je da se razbuktava, a sve zbog emisije ,,Pitanja gledalaca" gde su pojedina zapažanja milionskog auditorijuma zaprepastila sve zadrugare.

Tako je voditelj Milan Milošević imao pitanje i za Marka Đedovića, a na šta je Lepi Mića odmah morao da odreaguje i svima pokaže koliko je on pristrasan.

Ako je Mićina štićenica Iva, šta je onda tvoja štićenica Dragana, koja je udata i ima tri ljubavnika? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije glumila žrtvu, iskreno je priznala sve. Svoju biografiju je prala preko Stefana. Draganina biografija je pretrešena i od nas novinara napolju koliko hoćeš. Iva je izigravala žrtvu u poršeu i u zlatnom kavezu. Što se Kemez ne šali sa svojom tragedijom? Ona se žalila da joj je samo 150e davao dnevno, za potrebštine. Ja vidim da se od toga pravi žrtva - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je pristrasan toliko da je to smešno. Ja razumem ljude koji su ovde prvi put. Na nama je da kažemo šta imamo kad nam stigne pitanje. Ne zaboravite, sve koje smo mi branili i ogovarali, sve je palo u vodu, jer neko napolju sve vidi! - rekao je Lepi Mića.

Međutim, oni su napali i Ivu Grgurić da je lopov, pa je na osnovu toga postavljeno još jedno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto uporno lažeš da Iva krade? Pratili smo tebe i Đedovića na Zadrugoviziji. Šta kažete na to? - glasilo je pitanje.
Znam da je ukrala, mogu da kažem. A, što se mene tiče...- rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nismo ukrali, što je najgore. Tražili smo neku kafu. Evo, ja ću da budem Ivi PR za knjigu ,,Zlatni kavez", divnu mladu damu i poštenu - rekao je Đedović.
Ja sam tražila kašiku, onda sam uzela od Cece, pojela sam musli i kasnije sam je vratila - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'