AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pitanja gledalaca" mogla da počne, a već na samom početku krenulo je turbulentno kada je započeta tema o ljubavnom trouglu koji čine Dragana Mitar, Edis Fetić i Vladimir Tomović.

Pitanje jednog od gledalaca izazvalo je buru među takmičarima, a Marija Kulić udarila je na Draganin moral, a sa njenim izlaganjem su se složili svi.

Šta Edo tebi znači u životu? Kad ćeš prestati da se igraš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne igram, ja sam prošle godine bila previše iskrena, ove godine ne želim. Ne moram da objašnjavam naš odnos. Neću da od mene prave ne znam šta, niti smo se poljubili niti bilo šta, on je oženjen, a ja sam u toku razvoda. Nisam dužna da objašnjavam naš odnos i neću komentarisati više, niti nešto moram da iznosim - rekla je Dragana.
Nemam šta da dodam, mislim da je ona sve rekla - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo odobrava sve, neće da se zamera nekim ljudima. Ona mora da shvati zašto je ušla ovde. Sama rečenica da neće da bude iskrena govori mnogo o njoj. Ti sad sebe kanališ sa tim što radiš! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas smo pominjali Eda u jednom kontekstu. Ne znam da li je to pogrešno shvaćeno, Dragana mi je rekla da joj je izjavio ljubav i da je žena njegovog života. Da li si to danas rekao? Ako ja gledam devojku koju volim da se ljubi sa drugim, ja to ne praštam - pitao je Vladimir.
Ne znam šta ti mene komentarišeš? - pitao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne opravdavam da jedna žena bude sa dvojicom, tako je radila i u prošloj sezoni! - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'