AKTUELNO

Oči u oči nakon žestokih svađa.

Juče je nastao žestoki sukob između nekadašnjih prijatelja Mime Živković i Mirka Gavrića, kada su pale teške reči između njih. Temu o ovom odnosu pokrenuo je voditelj Milan Milošević na večerašnjem "Pretresu nedelje", kada je upitao Gavrića da li ima dokaze za stvari koje je izgovarao pevačici.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto moram da imam dokaze? Rekao sam da je lečena narkomanka i bivša prostitutka, da je radila to u Švajcarskoj. To nikada ne bih rekao, da nije ničim izazvana počela da me vređa i pomenula ime moje bivše žene. Ja nikome nisam udario na porodicu. Bila je agresivna i bezobrazna prema meni, a nisam joj niti loše pomislio, niti uradio. Počela je svašta da priča o meni, a i ja o njoj. Neću nikome ostati dužan. Krivo mi je što me je ovakva osoba dovela u takvo stanje - ispričao je Mirko.
Da pokažeš pravo lice. Ja sad temperaturu imam. Ja se ovde isključivo vodim istinom, argumentima i svojim mišljenjem. Što na um, to na drum. Pričao je kako zadrugari nisu davali svoju nagradu, a on meni kad smo bili najbolji nije ponudio ni parče salame kad sam bila loše. Imam košmare, nije mi dobro. Da neko kaže da sam ja zlostavljana, on je to rekao, svakakve gadosti, da sam lečena narkomanka, da sam se j za 500 franaka... Kad god se neke osobine loše navode, on mene - nadovezala se Mima.
E, to je problem. Ja sam dan pre toga nju naveo za nesposobniju - istakao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio tu kada je rekao da to odgovorno tvrdi i da će dokazati. Čitava nacija sad misli to - ubacio se Lazar Čolić Zola.
On će da dokaže na sudu to što govori - nadovezala se Živkovićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mima Živković

#Mirko Gavrić

'