AKTUELNO

Ivanino vođstvo napravilo pravu pometnju.

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a kao i svakog ponedeljka, pre nego što su emisije počele, zadrugari su sa Milanom porazgovarali o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Ivane Šopić i današnjoj kupovini.

Nakon haosa koji je nastao zbog izlaganja Lepog Miće, Sani Ibraimov je ustao da prokomentariše odluke ovonedeljnog vođe.

Ja sa njom nemam loše odnose, ali ovo što je rekao Mića, apsolutno se slažem. Imala je sreće da su bili veliki budžeti i da će svi da budu zadovoljni, ali su svi prokomentarisali što je Tari dala veliki budžet, bili su ljuti zbog toga - istakao je Sani, a onda je ustao Rade Lazić:

Foto: TV Pink Printscreen

Mlađa joj od početka rijalitija nije uputio nijednu ružnu reč, tu je napravila grešku. Trebalo je da umesto Zole na primer da da Mlađi veliki, ali ona je rekla da je Zolu zgotivila i da mora da mu da. Tara ima 18.000, mogla je da joj da manji. Zakinula je Mlađu, ovi ostali, ne znam. Ne vidim da je napravila veliku fatalnu grešku. Rekla je da će dati manje ovima koje ne gotivi - ispričao je Rade.
Znači ne gotivi Nataliju i mene? - zapitao se Ibraimov.
Šta se ti buniš? - zamerio mu je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Konstantno se daju mali budžeti ljudima koji nemaju otpor. Mnoge stvari se ne govore, a znaju se - ispričao je Sani.
Zahvali se Gagiju što si sa njim u budžetu. Ti prvi ne govoriš - uzvratila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

#Rade Lazić

#Sani Ibraimov

'