AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Razgovor Baneta Čolaka i Ermine Pašović postao je sve turublentniji, naročito zbog njegovog priznanja da prema Ivani Krunić sada oseća emocije i da je krajnje vreme da se njih dvoje udalje i krenu svojim putem.

Ona je vidno razočarana još jednom potvrdila da je sigurna da je sve što radi samo igra i pokušaj da privuče pažnju javnosti, a onda je usledilo nešto što ju je zaprepastilo.

Ne znam da li ceniš moju iskrenost... - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Gadiš mi se, gadiš mi se od sinoć. Kad mi je rekla za poljubac, bila sam šokirana. Još te volim, ali mi se gadiš - rekla je Ermina.
Manje bih se tebi gadio ako bih te lagao - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad više ne bih bila sa tobom. Mogu samo Ivani da se zahvalim za sve što mi je rekla iskreno, to sam joj i rekla. A, takođe mislim da ni ona nije iskrena, nisi ni ti. Znam da ćete se smuvati. Vratiće ti Bog sve. Tebi je samo bitno da si u centru pažnje. Neću da te pljujem, pokušaću samo da izbacim ove emocije iz sebe - rekla je Ermina.

Međutim, on je išao iz krajnosti u krajnost, pa je posle svega što se između nje i Gagija Đoganija dešavalo odlučio da ipak podrži njih dvoje kao par, pa joj poručio da sa njim proba ljubav pred kamerama.

Ti ćeš da se pomiriš sa Gagijem, bićete najbolji prijatelji. Bićete prisni i mazićete se sigurno, ja navijam za to iskreno. Ja ne mislim da je on loš čovek, smatram da ste jedno za drugo - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam milion mogućnosti da budem sa njim, zbog tebe sam dva puta došla u Beograd za nedelju dana. Prema njemu sam osećala prijateljstvo. On se povukao, koliko ga osuđujem za to toliko sam mu i zahvalna - pravdala se Ermina.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'