AKTUELNO

Rešila je sve da iznese.

Milica Dugalić večeras je napustila rijaliti program "Zadruga 3", s obzirom na to da je imala manji broj SMS glasova od Ermine Pašović. Nakon što se pozdravila, sa sada već bivšim cimerima iz Bele kuće, Milicu je u studiju dočekala ćerka Maša.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka i ćerka su se srdačno pozdravile, a zatim je Milica razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i komentarisala svoj boravak u luksuznom rijaliti gradu. Milica je istakla da je razgovarala u sobi za izolaciju sa Erminom o Banetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Erminom razgovarala i ona je sve vreme pričala koliko ona njega voli, da je ona zbog njega u Zadruzi i da je svoj život stavila na tacnu, a da je on taj koji manipuliše. Ja sam rekla da ne verujem, hoću da čujem i drugu stranu. Ermina ima tu dozu histerije u sebi. Ono što je zanimljivo jeste da se Bane muvao oko izolacije, kao mačka oko vrele kaše - rekla je Milica Dugalić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je na kraju razgovora napisala i pismo zadrugarima, a šta im je poručila i koga je imenovala za novog vođu, saznaćemo sutra. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Milica Dugalić

#Zadruga

'