AKTUELNO

Izneo svoje mišljenje o drami!

Tokom nominacija ustao je i Vladimir Tomović kako bi glasao za ovonedeljne potrčke, u njihovoj ulozi bili su Ermina Pašović i Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako znam šta da kažem, neka me grom ubije. Kad su ušli, takmičili su se ko će više da slaže, Bogu hvala da je ušla Ermina. Neke moje prijatelje je stavila u senku, jer je pokazala da može više da se slaže od nekih ovde. Ja joj zameram što se zaklela u dete, za nju niko ne može da nađe opravdanje, ja svaku njenu reč posle toga uzimam sa rezervom. Isto tako mislim i za Čolaka, sve što je radio da ispadne loš, to je bilo kulminacija kada je ušla njegova majka. On se njoj samo javio i otišao, to ne može ni najgori čovek da uradi. Ja bih nominovao oboje, ne zna se ko je gori. Ona je bolja, jer su se njene laži dokazale, nominovaću Čolaka, jer nemam lepo mišljenje ni o jednom od njih - izjavio je Tomović.
Što se tiče Baneta i mene je blokirao na Instagramu, jako me je razočarao u nekim situacijama. Nisam očekivao to od njega, mislim da on ne obraća pažnju, on je bio na stubu srama, svi su videli da laže, on je posle toga spremao kupus salatu, njemu je bitno da bude u centru pažnje, voli da bude popularan. On je znao da će majka ući, moje mišljenje je da su se svi oni dogovorili, samo da bi on došao u centar pažnje u rijalitiju. On je totalno druga osoba od njega ovde i napolju. Uvek je imao neke specifične ljubavi, ne znam šta da kažem dalje. Ona je pristala na tu ljubav, na tu igru, nema potrebe sama da krivi nekog drugog. Ona se izblamirala u nekim situacijama. Ali poslaću Baneta ipak u izolaciju - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: tv

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'