AKTUELNO

Konačno je otkrio šta zaista misli.

Naredno pitanje je postavio Vladimir Tomović Lepom Mići, a ono je glasilo: "Pitaću ga za odnose ljudi prema kojima nije pristrasan. Ivana Šopić, Jelena Pešić i Filip Đukić. Šta misliš o Ivaninom odnosu prema Jeleni i šta je to što Filip Đukić ne može da kaže?".

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se njih dve ne vole. Od te zajedničke priče više nema ništa. Mislim da se neće vređati. Jelena neće da ulazi u te komentare. Sad je već neko vreme prošlo. Mislim da Jelena više neće to, Ivana bi verovatno prešla i oprostila, ali Jeleni ne odgovara priča sa Ivanom. Što se tiče Filipa i Ivane, mislim da su imali s*ks - rekao je Lepi Mića.
Nema veze sa s*ksom. Nikad neću reći o čemu se radi. Ona je mene uzela u usta iz čista mira. Što si me nazvala ružnom prošlošću? - naveo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da je Stefan Karić mašina za pranje njene ružne prošlosti, nisam tebe uzela u usta - rekla je Ivana.
Ja sam čuo da si rekla "Moje ružne prošlosti". Izvinjavam se. Mi nismo imali s*ks, nema veze sa tim - naveo je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Lepi Mića postavio pitanje Edisu Fetiću, a ono je glasilo: "Nedorečen si u ovoj priči. Ti si neko ko je ušao zbog osobe koju voli i poštuje, rekao si da nisi zbog Dragane ostavio ženu i decu, već je došlo do zasićenja u tvom braku. Nisi se razveo, ali Dragana nije razlog. Edise, smatram da nisi bio direktan, da kažeš koje su greške Draganine, Vladimire, sve ćutiš, na pitanja odgovaraš tiho, podmuklo, nedefinisano, zagonetno. Dokle misliš da voziš ovu priču, da ne budeš direktan? Da li ćeš da kažeš Tomoviću: "Ja ovu devojku volim, skloni se od nje". Ti si ulaskom ovde dokazao da ti je stalo do Dragane".

Ja nisam rijaliti igrač, ne snalazim se dobro, ali se polako uklapam - rekao je Edo.
Da li bi oženio Draganu Mitar? - upitao je ponovo Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rano je o tome pričati, ne treba u rijalitiju da se ženim ili ne ženim. Ja nisam došao ovde da se ženim, da nekog udajem. Mi smo svi ovde rijaliti igrači - zaključio je Edo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zadruga

'