AKTUELNO

Neće da sarađuje sa njim više.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Jovana Tomić Matora Vladimiru Tomoviću.

Da li je istina da si pre jedno dve nedelje pričao sa Milicom Kemez i rekao da ćeš Minu upoznati sa svojim roditeljima i da se nadaš da će je tvoji prihvatiti, da li je istina da bi zaista voleo da nastavite vašu vezu? - glasilo je Matorino pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Igru sam igrao do momenta kad je ušla Dragana Mitar, ja sam tad rekao da mi je više postalo bljutavo da slušam kako me devojke nipodaštavaju, jer su stavljene u kokošinjac. Mina je rekla da je moji nikad ne bi prihvatili, ja sam rekao da moja porodica ne bi imala ništa protiv toga da je predstavim porodici kao prijatelja - naveo je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da mu je majka rekla da se skloni od Mine, ali kad bude došla ona će prepoznati da je srećan u prijateljstvu sa njom - rekla je Milica Kemez.
Meni je brat rekao da izgladim odnose sa Lepim Mićom, moja porodica je druga od ovoga kakva sam ja osoba ovde - rekao je Tomović a onda pitao Boru Santanu.

Foto: TV Pink Printscreen

U našim razgovorima si mi rekao da jedva čekaš da se ogradiš od Čolaka i da više ne želiš sa njim da nastupaš, da ti ugrožava bezbednost, da nisi siguran da će on posle ovog rijalitija moći da ide u Bosnu - glasilo je Tomovićevo pitanje za Boru.
Jeste, kad sam čuo tu priču sa Erminom, mi kad smo bili u Bosni njen brat ga je dočekao kao prijatelja, on je imao konflikte sa ljudima ovde, ja ne želim takav konflikt u životu. On se bavi rijalitijem, njemu je muzika hobi, a muzika je moj život. Neću da mi neko dođe na nastup i iščupa uši, da traži Baneta. Njemu može da dune sutra da ne radi. Može da ode u Austriju. On može da radi svoje poslove, ali nisam za javne nastupe sa njim. Samo želim sebe da ogradim. Dok on objasni šta je i kako je, meni odoše dva zuba - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da tvrdim da niko sa moje strane neće ni dlaku s glave da mu skinu. Možda će se naljutiti i možda neće više moći da nastupi. Ali problema nećete imati - navela je Ermina Pašović.
Pre ću da istrpim da me napolju neko sačeka, nego ovde da ćutim i trpim laži. Ja Boru razumem, ali ja se nikoga ne plašim - naveo je Bane Čolak.
I ti si psovao neke ljude spolja, isto iz Bosne - dobacio je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pos*rem se usta i Bubi i Džali. Ja njih u usta nisam uzeo, ako oni mene jesu... Ja njh nisam spomenuo, nego Cobija. Ja imam poruke šta je meni Cobi pisao, mi smo drugari. Milane, nije trebalo da to pričaš, p*pušićeš se k*rac Gastozu - vikao je Bora, a onda opsovao i Petkovića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'