AKTUELNO

Zadrugarka je otkrila da se drži na distanci i od jednog i od drugog.

Bane Čolak i Bora Santana su u današnjoj emisiji ugostili Draganu Mitar, Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda, glavne aktere ljubavnog trougla koji svakodnevno svojim ponašanjem intrigira javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je priznala da je svesna da je napravila pravi pakao sebi od života i da je ona kriva za tenziju koja postoji između Eda i Vladimira.

U kakvim god da smo mi odnosima, on ovde nije ušao ni zbog kakve promocije. Ja praktično ne pričam ni sa kim, polemiše se, raspravljamo. Hoću da prođe ova nedelja haosa. Nije ni meni baš najbolje. Dovela sam sebe u sitauciju da mi bude haos u glavi. Ja sam prošle godine stavila svoj život na tacni. Ja ne povređujem ljude, ali ovom pričom su povređeni mnogi ljudi. Cela ova situacija me je zbunila. Ja sam htela da se izolujem i od jednog i od drugog. I pored ovoga što sam donela odluku, ja pravim odstupanje. Znam da su između njih dvojice pale teške reči i to zbog mene. Ja sam kriva za to - istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti sada taj papir toliko znači kada ti ranije nije smetalo da budeš sa njim - glasilo je pitanje za Draganu Mitar.
Nije da mi nije smetalo, i te kako mi je smetalo, Ja sam majka, imam sina. Neću da dozvolim da ga svi ismevaju zbog mojih nepromišljenih postupaka. Moramo hitno da se vratim u kolosek - rekla je Dragana.
Njemu je žena videla poruke i printskrinovala naše poruke, ona je kontaktirala Sinišu, Siniša je to pokazao svojoj devojci koja je dobra sa Pavlovom devojkom. To je neko vrzino kolo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

'