AKTUELNO

Pašovićeva ne želi da progovori sa Đoganijem.

Ermina Pašović i Bane Čolak su okončali svoju vezu nakon "Trenutka istine" kada je Čolak saznao da se Ermina zapravo poljubila sa Gagijem Đoganijem iako se zaklela u dete da to nije uradila.

Pašovićeva se poverila svom rijaliti cimeru Saniju Ibraimovu da joj je raskid teško pao i da svakodnevno plače zbog toga.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Meni je baš zasmetalo što se on sad vratio Ivani. Ja njega sada ne bih mogla da poljubim. Ja njega volim, ali ne mogu. Ja imam osećaj da u poludeti. Mislila sam da mi je najgora sedmica kada je Jasmina bila ovde, ali nije, tek je sada. Ja ne mogu ovo. Ceo svet gleda kako se ja ponižavam - pričala je Ermina sa knedlom u grlu.
Neke stvari moraš da promeniš. Na primer, izvinila si se Nataliji i meni, izvini se i ostalim ljudima koje si povredila. Gagi je baš povređen - pričao je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim sa njim da progovorim. Da je ćutao ne bi se ništa od ovoga desilo. Ja želim da se pomirim sa Banetom. Da se on j*bao sa nekom, ja ne bih otišla da kažem to njegovoj devojci. Ja prema Gagiju isključivo osećam mržnju. Pokvario mi je vezu. Dokazala sam da je taj poljubac desio slučajno, dokazala sam da sam ovde ušla jer nisam mogla da podnesem Ivanu i njega - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Sani Ibraimov

'