AKTUELNO

Zadrugari su ubeđeni da Vladimir i Edo teraju jedan drugome inat.

Dešavanja u odnosu ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Fetić Edo intrigiraju milionski auditorijum, a njih troje su glavna tema razgovora svih ukućana.

Tokom jutra Dalila Dragojević, Lepi Mića i Marko Đedović su poveli razgovor o odnosu ovo troje zadrugara. Ono u čemu su svi saglasni jeste da Edo i Vladimir teraju jedan drugome inat, kao i da je Mitrova zaljubljena u Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se zaljubila u Vladimira, da ona samo traži razlog da se opravda.Ona je toliko pristrasna, da ne čuje sebe šta priča. Kada me Vladimir bude ubedio da je on zaljubljen u nju ja ću mu verovati. Ako ona odabere njega (Vladimira), ja ću im dati najbolji poklon na svadbi. Sada njih dvojica teraju inat jedan drugome - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragani je prekipelo da bude druga, ne želi da se krije. Želela je taj papir, želela je da bude njegova žena, a ne ljubavnica. On nije siguran u nju, a sa pravom je siguran, jer vidiš šta je uradila nakon sedam dana - dala je svoj sud Dalila.
On je trebao da uđe ovde i kaže ko je i šta je, posle toga da uđe ona i sve objasni. Njoj je sada mozak kod Vlade, ona ne zna šta hoće - nastavljao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

'