AKTUELNO

Nina i Mlađa su i noćas ušli u svađu.

Nina Babić i Mlađan Jovanović imali su novu žestoku svađu tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" tokom koje je Nina završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, u utorak nakon žurke nastao je haos na imanju zbog Nine Babić i Mlađana Jovanovića. Mlađa je zamerio svojoj devojci što se tušira dok su muškarci u kupatilu, a zamera drugim devojkama i govori im da nisu moralne. Zadrugarka je o svemu noćas pričala sa Natalijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina moraš da naučiš da slušaš! Ne znaš o čemu se radi! Nije problem gde si ti bila pre, nego se radi o tome da tebi ulaze i izlaze muškarci. To njemu smeta. Videla si juče sama, on je poludeo - izjavila je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

I te kako on stoji na vratima dok sam ja u WC-u. Problem je bio sinoć, što ga ja nisam pitala, on je bio na žurki. Bila sam u gaćama, nisam bila gola. Ja im kažem da izađu, oni neće - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mu da si bila u gaćama. On je mislio da si bila gola. On kaže sinoć: "Ne mogu da verujem da ulaze i izlaze kao na železničkoj stanici, kupa se gola!". Njega je to povredilo, treba da mu kažeš da si bila u gaćama - dodala je Natalija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'