AKTUELNO

Žali ga!

"Mina, da li si svesna da si svoje prijateljstvo i ljubav prema Vladimiru dokazala delima, a od njega si dobila samo prazne reči. U ovoj sezoni odrastaš u jednu divnu mladu ženu. Osim lažne nade, od Tomovića, nisi dobila ništa. P. S. Vladimire, pravićeš Minu od blata!" - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je krivo što Vladimir dobija ovakva pitanja. Ja znam kako on to podnosi. Čujem da često komentariše. Da li je to bila lažna nada ili ne, ja sam verovala u nešto. Povlačim se... Ne znam, drago mi je što je on uticao na mene da se ja ovde promenim. Koliko mi je doneo nekih lepih stvari, toliko mi je i naneo loših stvari. Mogu da mu se zahvalim što me je dizao, kada mi je bilo najteže. Rekla sam mu malopre: "Hvala" i to je to - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što Mina Vrbaški ima ovakvo mišljenje o meni. Ona je jedna od osoba do koje mi je najviše stalo. Hvala Mini što govori lepe reči o meni. Nemamo kontakt, ali ja ću uzvratiti lepim rečima. Ona odrasta u divnu devojku - dodao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'