AKTUELNO

Mnoge tajne izašle su na videlo!

Voditelj i novinar Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" postavio je pitanje Dragani Mitar, koje je glasilo: "Zar ti nije dovoljan razlog za ljubav što je Edo ušao u rijaliti?".

Nikada nije javno rekao da smo zajedno, ja sam ga u tome podržavala, čak sam i ja ćutala da bih ga zaštitila, nisam komentarisala ništa šta se pisalo. Ovaj ulazak je potpuno kontradiktoran od stvari koje su se dešavale dok smo bili napolju - govorila je Dragana, a Edis je prokomentarisao:

Foto: TV Pink Printscreen

Pričam priču pre rijalitija, meni ništa ne znači da pevam pesmu o ljubavi, ja ljubav pokazujem delima - bio je kratak i jasan Edis.
Ja to tako ne vidim. Ja sam imala muža, pa sam rekla da ga imam, ne znam šta je problem reći. Moj bivši muž ima sada devojku i javno je predstavlja - rekla je Dragana, a potom odreagovala šokantno kada je saznala da je Edisa ispratila žena u rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam trebao da dođem, ti si uradila šta si uradila dan pred moj ulazak. Sada ću da izađem, a ti ćeš da ostaneš sa pesnikom. Mi smo imali dogovor da ja uđem ovde sa papirom za razvod, ona je već jednom cepala te iste papire. Možda je taj papir bio i sa mnom kada sam ušao, eto - objasnio je Edo.
Tražila sam papire za razvod, jer sam znala kako će se komentarisati ovde. Nisam ja cepala, već moj suprug. 2018. godine u maju sam se ja udala, u septembru sam ušla u rijaliti, sa Edisom sam se upoznala u aprilu. Osećam kao da mi se dešava repriza, Siniša je presekao da se razvede kada sam zatrudnela, razvodio se dve godine. Nisam pristalica toga da se deca rađaju van bračne zajednice, pa kada kupujete kola, treba vam papir - rekala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'