AKTUELNO

Simova ponovo otvorila dušu o svom odnosu sa Matejom.

Urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević imao je pitanje i za Taru Simov, vezano za njen odnos sa Matejom Matijevićem.

Mateja se izjasnio i rekao da želi da bude samo u prijateljskim odnosima sa tobom, kako si to prihvatila i šta planiraš dalje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, on to stalno kaže, to je rečenica koju slušam od prvog dana. Nije mu ni prvi, ni poslednji put da to izgovara. Oguglala sam na tu rečenicu. Nas odnos će ostati takav. Mi imamo problem, on ne želi da se opusti, jasno mi je stavio do znanja da ćemo mi biti drugari. On ima strah da tSo ne ispadne drugačije spolja. Malo me više gura od sebe, to mi smeta - odgovorila je Tara, a onda je ustao Mateja:

Foto: TV Pink Printscreen

Gledali ste razgovor, to je bio momenat kada smo se svađali. Sada smo u top odnosu. Ima istine u tome, pravio sam greške, ja sam pričao da smo od početka drugari. Pravio sam greške. Imam kočnice, ne plašim se, ali ne želim da dajem lažnu nadu. Ona je rekla da će da pokuša da će da eliminiše tu emociju, ja pazim, ne želim da je povredim - rekao je Mateja, pa nastavio:
Tara konstatno pravi haos kada se tako nešto dešava (da završi sa devojkama), razumem ja nju, ali šta... Na meni je šta ću i kako ću - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mena Maja više ne dotiče, dokle god je Miona u krevetu, ja sam spokojna - istakla je Simova.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'