AKTUELNO

Nije imala šta da krije.

Veliki šef je poslao pismo u kojem je naglasio da je vreme za početak ,,Igre istine". On je naglasio da Mina Vrbaški započne igru, a ona je spremna jedva dočekala da pitanje postavi novinaru Marku Đedoviću.

Ona je bez dlake na jeziku zamolila da prokomentariše boravak i ulazak u "Zadrugu 3" Jasmine Čolak, a svi su pomno pratili šta je sve on izgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče smo komentarisali nešto što se tiče gospođe Jasmine. Volela bih da mi kažeš kakvo je tvoje mišljenje o njoj i zbog čega je ovde? - pitala je Mina.
Ja sam mislio da kada je ušla, da će to biti kratko. Mislim da je sve što je imala rekla u razgovoru. On je imao nepoverenje u svoju majku. Ovo sad što se dešava... Kada je ona ušla, mislio sam da će mu reći sve činjenice. Smatram da je to bilo neophodno. Ali, posle svega je to totalno degradiranje Baneta, da on menja mišljenje u roku od sat vremena. Klipovi se uopšte ne poklapaju od onoga što se reklo za stolom. Ja nikad ne bih dozvolio da mi dođe majka i da mi kaže šta ja treba da radim. One reči, njihove svađe bile su ispod svakog civilizacijskog nivoa. Ja te stvari ne bih komentarisao - rekao je Đedović.

Đedović je zbog toga bio inspirisan da se obrati i Ermini Pašović kako bi je upitao kako se oseća nakon svega što je proživela otkad je Jasmina ušla u Belu kuću, a ona nije mogla da dočara koliko se kaje zbog svega što je za Baneta učinila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se ti osećaš s obzirom na to da niste zajedno i nemate kontakta? Vidi se da komunicira sa Ivanom - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se odvratno, grozno, poniženo. Nikad u životu se nisam ovako osećala, bila sam u braku sedam godina. Kajem se što sam kročila ovde. Vezano za Baneta, emocije se ne mogu ugasiti. Volim ga i dalje. Majka izgubi dete, pa preživi, tako ću i ja. Što se tiče odnosa Baneta, Ivane, Jasmine, to je za mene dno dna, katastrofa. Ja ne mogu da verujem... Da neko svesno mene i dalje povređuje, to govori o njima, a ne o meni - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'