AKTUELNO

Nije mogao više da izdrži!

Nakon što je Gagi Đogani priznao da je utučen zbog Ermine Pašović i reči koje je izgovorila prethodnih dana, Drvo mudrosti rešilo je da denser porazgovara sa Leposavom, koja je pokušala da reši njegove probleme.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li plavi robot Ermina govori istinu? - upitala je Leposava, međutim, Gagi nije mogao da razume baš najbolje robota, ali nakon što je uspeo da rastumači pitanje, odgovorio je:
Hoće samo probleme da mi pravi. Ermina je ušla, da li u dogovoru sa Banetom, da prave neku priču, upetljan sam ja u nekoj priči i eto. Ona je izdala kao prijatelja. Eto, sad Ermina i Bane nisu zajedno, sad je i Jasmina došla. Oni misle da smo Ermina i ja imali nešto, da gajimo neke emocije, to je to. Ermina jeste pametna, ne volim ja te ljubavne trouglove, nikad mi se to nije dešavalo. Valjda sam u ljubavnom trouglovu, neke smatraju da jesam, ja mislim da nisam - započeo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Ermine i mene, nema ništa. Poljubila me je pred ulazak u ''Zadrugu'', tad mi nije rekla da se smuvala sa Banetom, da mi je rekla da je bila sa Banetom, sigurno je ne bih poljubio. Mislim da ona gaji neke emocije prema meni, to sam osetio - tvrdio je Gagi.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'