AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je čula ovo.

Svi zadrugari ove noći gledaju video klipove u kojima se jasno mogu videti komentari pojedinih takmičara, a koji su u negativnom kontekstu upućeni njihovim cimerima kojima prethodno to isto nisu smeli da kažu u oči.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako su i Marko Janjušević Janjuš i Jasmina Čolak obavili razgovor ispred Bele kuće, a onda je ona za stolom morala da prizna šta zapravo misli o devojci njenog sina, Ermini Pašović, ali i Ivani Krunić koja je bila izigrana dok je sa Banetom Čolakom pokušavala da ostvari ljubavni odnos.

Bane je drugačija osoba kad je sam. Sa Zerinom je ispao budala, sa Ivanom je bio normalniji nego sad. Sad se pogubio...ja ga znam iz prve Zadruge, bio je drugačiji. Ivana ima stvarno neke...ne znam šta da kažem - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je meni Krunićka baš super. Ona kaže da se nije odvajala od kuće, najviše deset dana. Ovo je za nju nešto novo, ona je sada kao nova, super. Smatram da je dobra devojka. Ja kažem da je i Ermina dobra devojka, jedino što je napravila neke greške, a može da popravi situaciju samo ako ispriča celu istinu - rekla je Jasmina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'