AKTUELNO

Orozović se pravdao do besvesti!

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Nikoli Orozoviću. To pitanje je izazvalo haos velikih razmera, a ticalo se Orozovićevih dogodovština iz Amerike.

Da li bi mogao da nam se ponovo predstaviš, jer se mnogima čini da te nismo upoznali, jer smo čuli šta radiš ženama. Neke postupke od tebe, koji si član Mense, akademski građanin, fakultetski obrazovan, nismo očekivali. Na početku si rekao da ti je glavna misija da prestaviš svoj intelekt i zdrav način ponašanja kulturnog mladića? - pitao je Darko Tanasijević, urednik zabave portala Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, od toga dana sam veoma nervozan. Dalili i Dejanu sam ispričao moj veliki blam iz Amerike, u cilju da bude simpatično i smešno. Dalila je iznela neke priče, za koje ja tvrdim da nisu istinite. Napolju vodim normalan život, stojim iza toga da to što je rečeno nije istina. Mnogi kažu da je fora, ja kažem da nije. Dalila je tvrdila da je to uradila kako bih ostao duže u rijalitiju, meni ne treba loša reklama. Oštro demantujem sve stvari koje su izrečene, ja sam pokazao sebe za dva i po meseca, ako niste videli. Nikada nisam rekao da udaram žene - rekao je Orozović

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić se umešala, a njeni komentari izazvali su šokantno ponašanje Orozovića.

Sve je istina! Za žbun, za drvo, za bicikl... Mislio je da ga ne snimaju, ali postoje klipovi. Naravno da je rekao, mora da vodi računa šta priča - rekla je Miljana, a onda je Nikola pokušao da je odgurne od sebe, a svi zadrugari su se okupili oko njih.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S. Š.

#Marija Kulić

#orozović

'