AKTUELNO

Zadrugarka i daje ima velika osećanja prema Mateji.

Subota je dan kada je u rijaliti programu ''Zadruga 3'' izuzetno napeto jer milionsku publiku u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Sledeće pitanje predstavnici sedme sile uputili su Tari Simov, a ticalo se njenog odnosa sa Matejom Matijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Mateja gaji neke emocije prema tebi? - glasilo je pitanje za Taru Simov.
S obzirom na to da on tvrdi da nikada emocije nisu ni postojale, ne mogu da tvrdim da ih gaji, niti da će gajiti. Osetila sam strast i hemiju. Mateja ima čudnovat karatkter. Veoma je teško to izvući iz njega, ne mogu da tvrdim da tu bilo šta postoji - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da je ona njemu draga i da je dobar čovek i da je sve to krenulo od tog zadatka i da je pogrešio što se desio taj s*ksualni odnos. Da li on gaji emocije prema njoj, ja to sada ne znam - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ja nju volim. Postala mi je nenormalno draga, ali ne u kontekstu koji je ona rekla. Ona i te kako sve zna. Nijednog momenta joj nisam dao lažnu. Ja ne želim ovde vezu, došao sam da se sprdam. Ja sam prihvatio zadatak jer sam mislio da nije zaljubljena u mene, kasnije se svašta izdešavalo. Meni je stalo do nje kao čoveka i kao osobe. Ali neka emocija, ljubav za vezu, to ovde ne postoji. Mnogo smo bliski, znam mnogo stvari o njoj, a i ona o meni - objasnio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'