AKTUELNO

Oštra na samom početku!

Nova učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" je takmičarka prethodnog serijala Dragana Mitar, koja je izazvala opštu pometnju u studiju.

Na samom početku Dragana je otkrila šta gledaoci mogu da očekuju od nje u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekujte neočekivano! Sada mogu da se igram. Kada poredim sebe onda i sad, mislim da mi je lakše, izvukla sam pouku iz mnogih stvari. Sada sam prava žena! - tvrdi Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U prethodnoj sezoni Dragana je svoj privatni život dala na tacni, nakon drugog serijala se razvela, a šuška se da je trenutno u emotivnoj vezi sa Edom, odnosno ''Gospodinom Tortom'', kako je poznat javnosti. Dragana otkriva da li će ponovo pričati mnogo o svom privatnom životu.

Previše sam pričala o "Zadruzi 2" , mislim da je gore što si iskreniji. Sada ću malo da ćutim, a vi čeprkajte - bila je misteriozna Dragana, a onda se osvrnula na sina i prethodnu sezonu. Volela bih da ovu ružnu priču završim, mislim da je ovo moja godina. Naravno da žena izgubi samopozdanje kada se ugoji, ali imam veliku podršku porodice i sina. Sin mi je rekao kada sam ulazila: "Mama, molim te zaradi mnogo para, da kupimo mnogo igračaka'' - otkrila je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

'