AKTUELNO

Otkrila detalje iz Rajskog vrta!

Jelena Pešić dobila je priliku da postavi pitanje u "Igri istine", a postavila ga je Milici Kemez: "Za koga ti je sestra skrenula pažnju da se nikako ne družiš?". Podsetimo, Milicu je sestra nedavno posetila u Rajskom vrtu, a sve je zanimalo detalji njihovog razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudila sam se da izbegnem ovo pitanje. Rekla sam da imam 24 godine i da niko ne može da utiče na moje mišljenje. Sestra mi je rekla za Filipa, da nije očekivala to od mene, da me svi znaju kao jednu divnu devojku i da je sve izgledalo odvratno. Rekla mi je da sam imala mnogo veću podršku pre veze sa njim, rekla mi je da ne smem da ga spominjem. Da je Bora dobar sa mnom, ali da me ogovara, rekla mi je da se klonim Mine, da mi ona ne treba u životu. Za Filipa mi je rekla da ne voli ni Ivanu, ni mene, a ni sam sebe - ispričala je Milica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Za Vladimira mi je rekla da mu je cilj da ponizi svaku devojku. Rekla sam da se svađam samo sa ljudima do kojih mi je stalo, zbog toga ulazim u konflikt sa Mićom. Za Mariju da mi želi dobro, za Gagija da je dobar čovek, za III-2 da sam super sa njima, sa Mirkom da super izgledam kada pevam. Za Kendija mi je rekla da smo slatki zajedno, da je on jedini momak sa kojim bi ja trebalo da budem, da imamo veliku podršku. Ne mogu da slušam nju, niti narod, moram da slušam sebe - tvrdila je Kemez.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

'