AKTUELNO

Bile su najbolje drugarice, ali su onda zaratile zbog dečka!

U toku emisije ,,Nominacije" zadrugari su birali između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji su ove nedelje imali uloge potrčaka. Naredna zadrugarka Miroslava Mima Živković ustala je i svoj glas dala Lazaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle da krenem... Što se tiče Zole, potpuno mi je nebitan dečko, potpuno mi je nula, nisam imala teme za razgovor sa njim. Dečko koji uđe sa stavom i da se bori za svoju devojku, a raduje se kada pričaju loše o njoj. Ti si ušao zbog nje, da je voliš! Iskreno, mislim da sve radiš zbog para, uopšte nisam videla da si dobar dečko. Toliko si urlao, dok te je ona branila, ona tebe voli. Sve će ti izaći na nos, nećeš imati duhovni mir. Glumiš žrtvu! Što se tiče Miljane, za nju znamo, ja njoj nisam uzela za zlo ništa, niti bih se sa njom u životu svađala. Rijaliti bez nje ne postoji, to je činjenica, njeni klipovi su najsmešniji. Neću da imenujem, znate ko, na početku su ušli ljudi i rekla da će nam j*bati MIljana mater, zašto su se te osobe družile posle sa njom? Traže da im pere veš, prilaze joj, razgovaraju. Miljana je za vas institucija - rekla je Mima, a onda je ustala Maja Marinković i dala svoj glas:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja o Zoli imam lepo mišljenje, ne sviđa mi se što dopušta da ga MIljana ponižava pred svima, mislim da treba sebe da odbrani i da odbrani svoj stav. Ali opet ne smatram da si ti tu nešto kriv. Što se tiče Miljane, mislila sam da nikada ovo neću izgovoriti. Definitivno najveće razočarenje je ona i njena majka, ona ne bira uvrede, mislim da me na pada iz dva razloga. Prvi je Zola, a onda moj plasman. Mislim da je to definitivno razlog zbog čega me vređa, ne bira način na koji će da me uvredi. Čim može da se zakune u svoje dete pet puta, to je njen obraz - prokomentarisala je Maja, a potom glas dala Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'