AKTUELNO

Otvorili dušu za crnim stolom.

U večerašnjem izdanju emisije "Gledanje snimaka" pušten je još jedan video-prilog sa žurke, a ovog puta glavni akteri su bili Iva Grgurić i Stefan Karić, koji su se strasno ljubili, a u jednom trenutku su se pored njih poljubile i Miljana Kulić i Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljupka nas je spojila, dva puta je pokušala. Nešto je bio naduren ceo dan, otišli smo na basket, desio se taj famozni udarac, kada se zabio u mene, ja u njega, kada mi je pukao nokat. Da li me je video, to on najbolje zna. Nismo komunicirali ceo dan, Ljupka nas je spojila. A pre toga smo igrali šlag, rekla sam mu da sam u PMS-u i da mi oprosti to, on je meni rekao da sam polizala srednji prst i pogledala u kameru, ja se ne sećam toga - ispričala je Iva.
Nije mene izazivala. Ma, ja sam budala - dodao je Stefan.
Možda se palim na kameru - ironična je bila Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kako su se smuvali, ja Ivi zameram te gluposti, malo slobodnije ponašanje. Malo se natrti, proizvede zvuk, Stefan joj to izuzetno zamera. Stefan mi je rekao da je najveći problem to što ona ne govori šta joj smeta. Moraš to da kažeš. Isto tako, ne možeš da dobiješ poklon od bivšeg momka, njegove porodice, pa da plačeš, a onda da zameriš Stefanu i Jeleni - ispričala je Tara Simov.
Da, da, sve to radi - prokomentarisao je izlaganje Tare Simov Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da kažeš sve što ti je na duši - posavetovala je Saška Karan Ivu.
Danas sam htela da pričamo, on nije hteo - rekla je Grgurićev.a
Sve se svalilo na njenu grbaču, pozitivno - ubacila se Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

#Tara Simov

'