AKTUELNO

Zadrugari ušli u veliku polemiku.

U sledećem snimku prikazan je razgovor Mlađana Jovanovića, Mine Vrbaški, Vladimira Tomovića i Ivane Šopić u garderoberu koji su tada pričali o Filipu Đukiću. Ovom cimeru zadrugari su zamerili njegovo ponašanje tokom žurki prema Ivani Šopić. U snimku je Ivana izjavila i da čeka Filipa "na zicer", a nakon priloga Đukić je izjavio ga da je to iznenadilo, pa je Šopićeva objasnila ovu svoju rečenicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu ne mogu da kažem: "Čekam te na zicer, da bih raskinula sa tobom". Neke stvari čovek trpi. Ja sam znala da to njegovo stanje ne mogu doveka da trpim. Čekala sam kap koja će da prelije čašu i to da mu kažem i da presečem. Posle pisma, ništa nisam promenila, samo sam bila rigoroznija. Iskreno, meni je dosta važan ugled - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije bila iskrena od tog pisma do sada, čim ti čekaš nekoga "na zicer". Samo čekaš da ga odj*beš. Ako imaš iskrene emocije, to se tako ne radi. Ja za ovo nisam znao, sada sam čuo. Sinoć mi je rekla da me je previše tolerisala, slažem se sa tim. Sama ta rečenica meni daje sumnju da ona nije bila iskrena. Žao mi je zbog svega. Možda sam ja izgledao kao da nemam emocije, ja sam takav lik, ali se drugačije osećam. To pre je bila veza od dve godine i ne može da se poredi sa ovim. Ne znam da li sam zaljubljen, sada su mi pomešana osećanja - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam čitavu situaciju oko Milice Kemez, momak ima veliko srce, veliku dušu... Ja mislim da su Ivanini mogli mnogo više da se kritički okrenu prema njoj - izneo je svoj stav Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je možda prvo izgubila dostojanstvo sa Vladimirom, da je Filip bio tu usputna stanica. Kao neka glupača... - umešao se u celu ovu priču i Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kažem da sam ispala glupača, ali sam videla da me to vodi u kanal. Sa Vladimirom nije bila emocija, nego simpatisanje. Ja sam imala toleranciju prema Filipu zbog emocije. Ja Filipa ne krivim, ne mislim da sam zbog njega izgubila dostojanstvo. Relano, nije mi on kriv - dodala je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'