AKTUELNO

Zadrugari su se sve vreme odlično zabavljali.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Nikola Orozović dobio je pitanje: "Zašto tučeš devojke kada imate s*ks?", a nakon čega zadrugari nisu mogli da sakriju svoju reakciju već su počeli da se smeju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bijem devojke dok imamo s*ks. To je bila Mićina sprdnja i pitanje. Nisam to radio nikada. Nikada u životu to nisam radio. Ne želim da objašnjavam - govorio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si meni - dobacila je Saška.
Ti si samo rekao da voliš grublji s*ksualni odnos. Pričaj isto kao što pričaš nama u krevetu - rekla je Dalila Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znači grublji s*ks? Ne koristim rekvizite, sve radim sa svojim rukama. Ne bijem, udarim šakom nekada. Nikada nisam koristio rekvizite. Uglavnom do gluteusu. Šamar, retko. Gluposti. Napravili su sprdnju od toga, mene je to iznerviralo. Dalila, nije smešno. Ograđujem se. Ona sada na silu pravi neke priče i gluposti. Ja sam sve po potrebi. Rekao sam sve što sam radio u životu. Ne mogu sebe da opišem. Dalila, sedi, molim te - nastavio je da priča Orozović.

Voditelj Milan Milošević je kasnije pročitao još jedno pitanje za Orozovića: "Nikola, da li su tebe nekada devojke tukle tokom s*ksa?", a zatim se umešala i Miljana Kulić koja je spomenula Mirka Gavrića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nisu. Ne volim to i to je to. Niti sam ja njih. Ovo je sve bila šala. To su gluposti. Ne želim da pričam o tome. Ovo su stvarno ružne stvari - rekao je Nikola, a onda se oglasila Miljana Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, moram da prokomentarišem. Nikola, sada bez zaj*bancije, moraš javno s*ks da imaš da se opravdaš da nisi zaljubljen u Gavrića, jer je nervozan. Danas je Nikola oterao u pi*ku materinu Gavrića. Javno mora da ima s*ks sa nekom devojkom. Čisto sumnjam da si sa ženama imao s*ks - umešala se Miljana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'