AKTUELNO

Optužili su ga da je pokrao zadrugarku.

Trenutno se u Beloj kući odigrava izbor potrčka, ali pre nego što je ovonedeljni vođa Filip Reljić imenovao potrčke i omiljenu osobu, došlo je do rasprave između zadrugara zbog današnje podele novca, kada su pojedini zadrugari dali sebi za pravo da otmu novac.

Tara Simov ustala je kako bi prokomentarisala i potez Saške Karan, koja je otela ceo kofer sa novcem i iznela ga napolje, kada su ostali zadrugari iskoristili priliku da uzmu budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sve ovo prejadno, da sam ja stajala tamo, da je neko pokušao da to uradi, zna se kako bih ja odreagovala - započela je Tara, na šta su je napali Saška i Marko, a onda im je ona odbrusila:
Ja sam se mnogih stvari odrekla, ja sam Adžiću dala svoja dva obroka, jer sam ja njemu deset puta rekla da mi ne daje spisak - izjavila je Simova, a onda je ustao Vladimir Adžić i otkrio odakle mu novac za kupovinu, budući da je budžet bacio.

Foto: TV Pink Printscreen

Novac je od Ivane Krunić, situacija je bila takva, pažljivo sam pratio sve, kada sam video situcaiju, odlučio sam da bacim novac. Bora je onda dao novac Ivani Krunić, onda mi je ona dala i onda sam dao Tari spisak za kupovinu. Rekao sam da je gnjidica, komentar je bio da sam ja trčao za njim, da bih dobio pojačanje - otkrio je Adžić.

Onda je došlo do optužbi od strane Filipa, da je Adžić od Cece Kitić ukrao novac, te su jedan drugog izvređali.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'